smcnoord_contact

Mark

Deze specifieke behandeling wordt verzorgd door Mark. Zoekt u hulp of heeft een vraag. Neem dan contact op via de envelop

Mark

Deze specifieke behandeling wordt verzorgd door Mark. Zoekt u hulp of heeft een vraag. Neem dan contact op via de envelop

CRAFTA .

CRAFTA, oftwel Craniale Fasciale Therapie is een gespecialiseerde manuele opleiding binnen de fysiotherapie gericht op klachten in de nek, hals, kaak regio.

CRAFTA .

CRAFTA oftwel Craniale Fasciale Therapie. Is een gespecialiseerde manuele opleiding binnen de fysiotherapie gericht op klachten in de nek, hals, kaak regio.

HANDIG OM TE WETEN

De therapeut heeft een gespecialiseerde post academische opleiding gevolgd die erkend wordt door de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Fysiotherapie en Manuele Therapie in het onderzoek en behandelen, begeleiding van hoofd, nek, gezichtspijnen en of de gevolgen hiervan.
De behandeling bestaat voornamelijk uit manuele technieken in het hoofd, – nek en gezichtsgebied enerzijds en anderzijds uit een begeleidingsprogramma. Vanwege de specifieke regio wordt er vaak samengewerkt met tandartsen, kno artsen, kaakchirurgen, neurologen en orthodontisten.

Voor de volgende klachten kunt u terecht bij onze CRAFTA Therapeut:

– Diverse soorten hoofdpijn.
– Kaak klachten zoals: tanden knarsen, knakkende kaak, kauw stoornissen, problemen met open van de mond, stoornis tussen bovenkaak en onderkaak.

als zowel ondersteuning bij orthodontie

– Oorsuizen op zich zelf staand of door een stoornis in de holtes
– Oog problematiek: pijn, coördinatie en functie hiervan
– Duizeligheidsklachten of evenwicht stoornissen

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een behandeling bij onze CRAFTA therapeut, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag. De behandelingen worden vergoed uit uw aanvullende verzekering.