SMCnoord Manuele therapie

Vacature Sport-Therapeut

x-interactive Geen categorie

Ben jij een gedreven (sport)therapeut en heb je passie voor je vak? Dan zijn wij op zoek naar jou.

SMCnoord is een snel groeiende en innovatieve praktijk waarbij we met verschillende collega’s in een multidisciplinair team samenwerken. Ons team bestaat uit jonge en ambitieuze therapeuten die o.a. verantwoordelijk zijn voor de medische begeleiding van FC Emmen, het Nederlandse bobsleeteam en het CST Sandd American Eagle MTB Racing Team.

Wat ga je doen?

Als (sport)therapeut zal je de verantwoordelijkheid krijgen voor de fysiotherapeutische begeleiding bij een regionale eredivisie club, waar je de ruimte krijgt om samen met een ervaren en gedreven team jezelf  en elkaar te versterken en verder te ontwikkelen in een professionele setting.

Wat vragen we van je?
–    Een afgeronde master in de sport of manuele therapie is een pre.
–    Een ambitieuze, gedreven en leergierige houding waarbij je openstaat voor uitdagingen.
–    Bereid om in de weekenden te werken i.v.m. de verplichtingen van een eredivisie club.
–    Ervaring en affiniteit in de sportwereld.

Wat bieden we jou?
–    Een jaarcontract van minimaal 25 uur met mogelijkheid tot fulltime indien gewenst.
–    Uitstekende arbeidsvoorwaarden
–    Een dynamische en plezierige werkomgeving met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en om door te groeien. Je werkt samen met fijne collega’s, zowel binnen als buiten je team.

Denk jij dat je iets kan toevoegen in ons team en spreekt bovenstaand profiel je aan, dan nodigen we je graag uit te reageren voor 22 oktober. Mail je brief met CV en foto naar info@smcnoord.nl. Voor meer informatie kun je bellen naar 0591-745175 en vragen naar Celine Polman of Bart de Boer.