smcnoord_contact

Marianne Nicolai van YogaYurt Emmen

De Yoga wordt door Marianne verzorgd. Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor de lessen? Neem dan contact op via de envelop.

Marianne Nicolai van YogaYurt Emmen

Deze specifieke behandeling wordt door Bart verzorgd. Zoekt u hulp of heeft u een vraag aan Bart? Neem dan contact op via de envelop

Yoga .

“Van denken naar voelen en ervaren, uit je hoofd, in je lijf, in het hier en nu…”

Yoga .

“Van denken naar voelen en ervaren, uit je hoofd, in je lijf, in het hier en nu…”

WAT IS YOGA?

Yoga is een eeuwenoude hindoïstische filosofie afkomstig uit India die leert de geest, het gevoel en het lichaam te beheersen. Het is zowel een oefensysteem als een levenswijze welke, met trouwe en geduldig oefenen lichaam en geest nieuwe energie, inspiratie en gezondheid brengt.

In een yogales ligt de nadruk op het versterken en soepel maken van het lichaam, het verhogen van de concentratie en het verkrijgen van een rustige, regelmatige ademhaling. Ook buiten de lessen zal u merken dat u veel heeft aan yoga. U lichaam voelt open en sterk, de ademhaling is onbelemmerd en uw geest wordt rustig en kalm. Hierdoor kunnen lichamelijke klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Een juiste balans tussen lichaam en geest levert een positieve bijdrage aan uw gezondheid.


HANDIG OM TE WETEN

Yoga is voor iedereen geschikt. Bij yoga gaat het niet om presteren, waardoor iedereen op zijn of haar eigen niveau kan meedoen. Om yoga te kunnen beoefenen is het niet noodzakelijk om lenig te zijn. Het is wel zo dat regelmatige yoga oefeningen de lenigheid zal doen bevorderen.

Over het algemeen zijn er geen gezondheidsbeperkingen die yoga niet mogelijk maakt. Indien u gezondheidsproblemen heeft horen wij dit wel graag van te voren, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Wilt u zich aanmelden voor de yogalessen of extra informatie opvragen? Neemt u dan vrijblijvend contact op met ons.