vacature

Bart de Boer Geen categorie

Ben jij een gedreven fysiotherapeut(e) en heb je passie voor je vak? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wegens uitbreiding en continuïteit zijn op zoek naar een leuke collega. SMCnoord is een jonge praktijk waarin we met verschillende collega’s in een multidisciplinair team samenwerken. Onze therapeuten zijn tevens o.a. verantwoordelijk voor de medische begeleiding van FC Emmen en het CST PostNL Bafang Mountainbike team.

Wat vragen we van je:

  • Een ambitieuze en leergierige houding waarbij je openstaat voor uitdagingen,SMCnoord_Item_Homeje collega’s motiveert en graag samenwerkt.
  • Een proactieve houding waarbij je streeft het beste uit jezelf te halen en jezelf blijft ontwikkelen.
  • Affiniteit en/of ervaring in de sport zijn een pre.

Een dynamische en plezierige werkomgeving met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en om door te groeien. Je werkt samen met fijne collega’s en medische specialisten. Uren zijn in overleg met mogelijkheid tot fulltime en vaste aanstelling. Tevens is overname van eventuele studiekosten bespreekbaar.Denk jij dat je een toegevoegde waarde bent voor ons team en spreekt bovenstaand profiel je aan, dan nodigen we je graag uit te reageren voor 15 mei.

Mail je brief met CV naar info@smcnoord.nl. Voor meer informatie kun je bellen naar 0591-745175 en vragen naar Celine Polman.

Fysiotherapie en revalidatie na Corona/COVID-19

Bart de Boer Geen categorie

Fysiotherapie en revalidatie na Corona/COVID-19

Bent u besmet geweest met COVID-19 maar wil het herstel maar niet vlotten en/of bent u herstellende van ziekenhuis of Intensive Care opname (IC)? Bij SMC Noord te Erica kunt u revalideren en door een gespecialiseerde fysiotherapeut behandeld worden.

 

Wat kan een fysiotherapeut voor je betekenen?

 

De fysiotherapeut behandelt de klachten en beperkingen waarmee je na een COVID-19 besmetting te maken kunt krijgen. We helpen je inzicht te krijgen in deze klachten en adviseren en begeleiden je bij het verantwoord weer opbouwen van dagelijkse activiteiten. Hierbij zijn energieverdeling en het risico op overbelasting belangrijke aandachtspunten. Wij zorgen er op deze manier voor dat je op een verantwoorde manier werkt aan je herstel. De fysiotherapeut kijkt ook hoe het verder met je gaat. Heb je problemen op emotioneel vlak, verloopt het herstel goed en eet je (gezond) genoeg? Als het nodig is, schakelt de fysiotherapeut in overleg met de huisarts andere zorgverleners in.

 

Fysiotherapie na Corona vergoed uit basisverzekering

Per 18 juli wordt fysiotherapie aan mensen die ziek zijn geweest door het coronavirus vergoed uit de basisverzekering.

Wat krijg je vergoed?

Door de uitbreiding van het basispakket kunnen ex-coronapatiënten minimaal zes maanden lang gebruik maken van paramedische zorg, namelijk:

  • Fysiotherapie- en oefentherapie: maximaal 50 behandelingen

Fysiotherapeute aangesloten bij Chronisch Zorgnet en gespecialiseerd in Corona / Covid-19:  Lotte Masselink

Contracten 2021

Bart de Boer Geen categorie

Voor 2021 hebben wij met alle zorgverzekeraars een contract getekend. Zittingen die worden vergoed door de zorgverzekeraar worden indien mogelijk direct gedeclareerd bij de zorgverzekeraar onder het contractueel bepaalde tarief tussen zorgverlener en zorgverzekeraar.SMCnoord manuele therapie

Controleer voordat u een afspraak met ons maakt uw polisvoorwaarden zodat u weet of en hoeveel behandelingen u vergoed krijgt. SMCnoord heeft geen inzicht in hoeveel behandelingen u elders al heeft gehad. Het controleren van het aantal behandelingen wat u eventueel vergoed krijgt is uw eigen verantwoordelijkheid. Indien u niet of niet voldoende aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie zal u een particuliere nota van ons ontvangen. SMCnoord hanteert de hieronder beschreven tarieven bij behandeling fysiotherapie die niet door de zorgverzekeraar vergoed wordt. Alle tarieven zijn vrijgesteld van BTW. Krijgt u een behandeling die niet vermeld is in deze lijst vraag dan uw therapeut naar de specificatie van het tarief. Houdt u er rekening mee dat u de nota dient te voldoen na uw behandeling. Dit kan zowel contant als met de pin.