Vacature fysiotherapeut M/V

Bart de Boer Geen categorie

Vacature

Binnen SMCnoord zijn wij opzoek naar een energieke fysiotherapeut met passie voor ons vak die beschikt over een open en pro-actieve houding. Ben je bereid om het beste uit jezelf en je collega’s te halen en geloof je in een multidisciplinaire, patiëntgerichte aanpak? Dan ben jij misschien onze nieuwe collega.

Voor deze vacature zijn we specifiek opzoek naar een fysiotherapeut met affiniteit en ervaring met orthopedische (sport gerelateerde) klachten. We bieden je de mogelijkheid om binnen onze praktijk te werken met unieke behandelmogelijkheden zoals o.a. de Alterg en Redcord om onderscheidend te kunnen zijn. Persoonlijke ontwikkeling vinden we daarnaast erg belangrijk om onze kwaliteit hoog te houden.

Uren zijn in overleg met mogelijkheid tot fulltime en vaste aanstelling. Tevens is overname van eventuele studiekosten bespreekbaar.

Denk jij dat je een toegevoegde waarde bent voor ons team en spreekt bovenstaand profiel je aan, dan nodigen we je graag uit te reageren. Mail je brief met CV naar info@smcnoord.nl. Voor meer informatie kun je bellen naar 0591-745175 en vragen naar Celine Polman.