Vacature sportfysiotherapeut(e)

Bart de Boer Geen categorie

Ben jij een gedreven sportfysiotherapeut(e) en heb je passie voor je vak? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wegens uitbreiding en continuïteit zijn op zoek naar een leuke collega. SMCnoord is een jonge ambitieuze praktijk waarin we met verschillende collega’s in een multidisciplinair team samenwerken.
Wat vragen we van je:
• Een ambitieuze en leergierige houding waarbij je openstaat voor uitdagingen, je collega’s motiveert en graag samenwerkt.
• Een proactieve houding waarbij je streeft het beste uit jezelf te halen en jezelf blijft ontwikkelen.
• Affiniteit en/of ervaring in de sport.
Wat bieden we jeFysiotherapie EricaEen dynamische en plezierige werkomgeving met volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en om door te groeien. We werken met unieke behandelmogelijkheden zoals de Alterg en Redcord en zoeken een sportfysiotherapeut(e) die het als uitdaging ziet om het maximale uit zijn patiënten te halen. Je werkt nauw samen met fijne collega’s en medische specialisten zoals de sportarts en orthopeden.

Uren zijn in overleg met mogelijkheid tot fulltime en vaste aanstelling. Tevens is overname van eventuele studiekosten bespreekbaar.
Denk jij dat je een toegevoegde waarde bent voor ons team en spreekt bovenstaand profiel je aan, dan nodigen we je graag uit te reageren voor 10 oktober. Mail je brief met CV naar info@smcnoord.nl. Voor meer informatie kun je bellen naar 0591-745175 en vragen naar Celine Polman.