SMCnoord Manuele therapie

Vacature Sport-Therapeut

x-interactive Geen categorie

Ben jij een gedreven (sport)therapeut en heb je passie voor je vak? Dan zijn wij op zoek naar jou.

SMCnoord is een snel groeiende en innovatieve praktijk waarbij we met verschillende collega’s in een multidisciplinair team samenwerken. Ons team bestaat uit jonge en ambitieuze therapeuten die o.a. verantwoordelijk zijn voor de medische begeleiding van FC Emmen, het Nederlandse bobsleeteam en het CST Sandd American Eagle MTB Racing Team.

Lees Meer

SMCnoord manuele therapie

Vacature

x-interactive Geen categorie

Ervaren fysiotherapeut(e) gezocht voor een snel groeiende praktijk gevestigd in Erica en het stadion van FC Emmen.

SMCnoord is een van de snelst groeiende en innovatieve praktijken in de omgeving van Emmen met 9 therapeuten in dienst. Ons team bestaat uit jonge en ambitieuze therapeuten die o.a. verantwoordelijk zijn voor de medische begeleiding van FC Emmen, het Nederlandse bobsleeteam en het CST Sandd American Eagle MTB Racing Team. Ervaring en affiniteit met sport is dus een must.

Lees Meer

Revolutionaire loopband bij SMC Noord

x-interactive Geen categorie

De AlterG zorgt ervoor dat je in een luchtdichte omgeving staat waardoor je d.m.v. luchtdruk het lichaamsgewicht kan reduceren tot maximaal 80%. Waardoor het lijkt dat je op de maan loopt. Hierdoor verminder je de druk op gewrichten en stel je jezelf in staat om de dag na de operatie al meteen te beginnen met revalideren en zo krachtverlies tegen te gaan en de mobiliteit te vergroten.

Lees Meer