smcnoord_nieuws

Het laatste nieuws omtrent smc noord.

Tips, aanbevelingen, nieuwe therapieA�n, nieuwe technieken en nog veel meer.

Het laatste nieuws omtrent smc noord.

Tips, aanbevelingen, nieuwe therapieA�n, nieuwe technieken en nog veel meer.

**Vacature**

04 mei 2018

Ervaren fysiotherapeut(e) gezocht voor een snel groeiende praktijk gevestigd in Erica en het stadion van FC Emmen.

SMCnoord is een van de snelst groeiende en innovatieve praktijken in de omgeving van Emmen met 9 therapeuten in dienst. Ons team bestaat uit jonge en ambitieuze therapeuten die o.a. verantwoordelijk zijn voor de medische begeleiding van FC Emmen, het Nederlandse bobsleeteam en het CST Sandd American Eagle MTB Racing Team. Ervaring en affiniteit met sport is dus een must.

Wij zijn op zoek naar een ervaren fysiotherapeut met een duidelijke eigen visie, waarbij een specialisatie van sportfysiotherapie (i.o) of manuele therapie (i.o) een belangrijke voorkeur heeft. Ben je sportief, flexibel, heb je een proactieve en klantvriendelijke houding en kun je in teamverband werken? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat biedt SMCnoord je?

– Onze praktijk is verantwoordelijk voor meerdere teams in de topsport. Als fysiotherapeut kan je hierin je verantwoordelijkheden krijgen.
-Een proactieve houding met eigen inbreng wordt erg gewaardeerd. Hiervoor krijg je alle ruimte.
– Teamwork staat centraal binnen onze praktijk. Al onze therapeuten zijn gespecialiseerd en werken nauw samen met elkaar om een optimale behandeling te garanderen voor de patient.
– Directe samenwerking met o.a. orthopeden en een sportarts.
– We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en een vaste aanstelling. Uren zijn in overleg, mogelijkheid voor fulltime dienstverband.

Denk jij dat je iets kan toevoegen in ons team en spreekt bovenstaand profiel je aan, dan nodigen we je graag uit te reageren. Mail je brief met CV en foto naar info@smcnoord.nl. Voor meer informatie kun je bellen naar 0591-745175.


 

REVOLUTIONAIRE LOOPBAND BIJ SMCNOORD

10 november 2017

De alterg zorgt ervoor dat je in een luchtdichte omgeving staat waardoor je dmv luchtdruk het lichaamsgewicht kan reduceren tot maximaal 80%. Waardoor het het lijkt dat je op de maan loopt. Hierdoor verminder je de druk op gewrichten en stelt je instaat om de dag na de operatie al meteen te beginnen met revalideren en zo krachtverlies tegen te gaan en de mobiliteit te vergroten.

Op deze manier kan je veel sneller en veiliger trainen dan tijdens revalidaties zonder de alterg. Voor (top-)sporters geldt dat ze tijdens een blessure hun fitheid op een zo hoog mogelijk niveau kunnen handhaven.

RTV Drenthe heeft een mooie uitzending gewijd aan de eerste AlterG in Drenthe klik op de link hieronder voor de uitzending van RTV Drenthe

eerste anti zwaarte krachtloopband in Drenthe

Wil je meer informatie over de AlterG neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@smcnoord.nl of 0591-745175 of